/ Trgovina / Rasvjeta / Led šinska/tračna rasvjeta

Led šinska/tračna rasvjeta

Led šinska/tračna rasvjeta sve je traženiji način osvjetljena raznih prostora. Primjena je vrlo široka, od domova do maloprodajnih dućana. U mogućnosti ste odabrati između monofaznih i trofaznih šina i reflektora.
Prednosti monofazne led šinske/tračne rasvjete su jednostavna montaža te paljenje na prekidač više led reflektora koje sami postavite na lokaciju na šini gdje Vam odgovara. Monofazna šina dolazi u kompletu sa napajačkim konektorom te završnom kapom te nema potrebe za dodatnim priborom.
Trofazne, imaju iste prednosti paljenja kao i monofazne samo što imate još veće mogućnosti paljenja samih reflektora. Ovisno o spajanju paljenja mogu biti segmentirana kao na primjer ako imate 3 prekidača, a 9 reflektora možete na svaki prekidač paliti po 3 reflektora ako nema potrebe za svim. Trofazna šina dolazi sama bez popratnog pribora tako da je potrebno složiti sve što je potrebno. Prednost ovakvog slaganja je to što nemate viška materijala.
Ovakav tip rasvjete odličan je za mjesta gdje želite nešto istaknuti kao određeni stalak u dućanu ili sliku, određeni komad namještaja u svome domu. Svaki tip reflektora ima svoj kut svjetla, a određeni modeli imaju i mogućnost mijenjanja kuta svjetla.
Image

Prikazujemo 1–20 od 50 rezultata

Prikazujemo 1–20 od 50 rezultata

Filtrirajte

Boja

Boja svjetlosti

Dužina

Grlo

IP zaštita

Linijsko spajanje

Materijal

Proizvođač

Prostor

Snaga

Tip

Zakretno

Žarulja