/ Trgovina / Rasvjeta / Led paneli & downlighteri

Led paneli & downlighteri

Led paneli & led downlighteri dijele se na dvije osnovne kategorije - ugradne i nadgradne. Ugradni Led paneli i Led downlighter najčešći su odabir za prostore gdje je spušten strop i moguće je izrezati rupu te montirati panel. Ugradnjom se dobiva ravnina stropa gdje ne ističemo rasvjetno tijelo, a dobiva se kvalitetni i proporcionalni rasip svjetla. U ponudi možete pronaći okrugle i kockaste panele. Nadgradni Led paneli i Led downlighteri namijenjeni su za prostore gdje se u stropu ne može izrezati rupa. Jednostavnom montažom i diskretnim izgledom koji je neutralan, uklapa se u gotovo svaki prostor bez prevelikog nametanja, a dobiva se traženo osvjetljenje.
Led paneli & led downlighteri odličan su izbor za sve koji želje rasvjetno tijelo koje se ne ističe, a služi traženoj svrsi. Ako imate potrebe za jačim osvijetljenjem, downlighteri u pravilu daju jaču i direktniju svjetost. Paneli i downlighteri svojim dugim vijekom trajanja od minimalno 25 000 sati te minimalnom garancijom od dvije godine osiguravaju miran rad bez previše briga.
Prednosti zamjene postojećih downlightera sa štednim žaruljama i led panelima su mnogobrojne. Za početak, trenutno paljenje, maksimalni intezitet rada od trena paljenja ( štedne žarulje se trebaju zagrijati do maksimalnog inteziteta), ušteda energije, jednostavna monaža...
Image

Prikazujemo 1–20 od 56 rezultata

Prikazujemo 1–20 od 56 rezultata

Filtrirajte

Boja

Boja svjetlosti

Dodatno svjetlo

IP zaštita

Materijal

Oblik

Proizvođač

Prostor

Snaga

Tip

Zakretno

Žarulja