/ Trgovina / Rasvjeta / Vanjska podna i zidna led rasvjeta

Vanjska podna i zidna led rasvjeta

Vanjska podna i zidna led rasvjeta. Kao što i samo ime govori rasvjeta namijenjena za okoliš oko kuće, zgrade, poslovnog prostora i slično. Spektar modela i mogućnosti je poprilično veliki i s raznim modelima može se postići efekt kakav god želite.
Vanjsku podnu led rasvjetu koristimo kako bi smo osvjetlili vrt ili dvorište. Dijelimo ju na podnu ugradnu i nadgradnu rasvjetu. Pod ugradnu vanjskom rasvjetom podrazumijevamo da svjetiljka mora imati minimalnu zaštitu IP67 ako se radi o podnoj svjetiljki što označava da se po njoj može gaziti pa čak i proći s autom.
Za sve ostale ugradne modele najmanja potreban zaštita je IP54. Za određene modele postoje i metalni poklopci koji se koriste za disperziju svjetlosti u jednom ili dva smjera. Oni se koriste kako biste osvjetlili put kroz dvorište ili vrt. Ako imate određenu biljku ili drvo možete korisiti i ubodne modele koji na kraju imaju vrh koji se zabode u zemlju i svjetiljka se usmjerava u željenom smjeru.
Nadgradne vanjske svjetiljke podne ili zidne  i ugradne vanjske svjetiljke koristimo kada želimo osvjetliti vrt, dvorište ili bilo koji dio vanjskog prostora. Ako imate stazu ili puteljak, u našoj ponudi možete pronaći veliki broj stupova raznih dimenzija i boja. Određeni modeli imaju i šuko utičnicu tako da možete spojiti kosilicu ili bilo koji alat za potrebe rada u vrtu.
Image

Prikazujemo 1–20 od 76 rezultata

Prikazujemo 1–20 od 76 rezultata

Filtrirajte

Boja

Boja svjetlosti

Dužina

Grlo

IP zaštita

Kut detekcije

Materijal

Oblik

Proizvođač

Prostor

Senzor pokreta

Šuko utičnica

Tip

Zakretno

Žarulja