/ Trgovina / Rasvjeta / Industrijska led rasvjeta

Industrijska led rasvjeta

Industrijska led rasvjeta namijenjena je za poslovne zgrade, hale, skladišta. Iako se mogu koristit i u druge svrhe to im je primarna funkcija.
High bay visilice najčešće se koriste za skladišne prostore. Široki kut svjetla i velika snaga omogućuju lakši rad i smanjuju umor. Prema potrebi moguće je i izračunati koliko je svjetla potrebno za koju djelatnost, tako da se pruže savršeni uvjeti rada. Ako se radi izmjena iz metal halogene rasvjete u led, također se radi i o uštedi energije.
Ulična led rasvjeta osim uštede energije daje kvalitetnu disperziju svjetla. Kvalitetnim odabirom led rasvjete, može se smanjiti broj potrošača energije, a da se ne gubi kvaliteta svjetla. Manja potrošnja energije, a više svjetla.
Ako se nalazite oko prostora zgrade gdje nemate predviđenih izvoda struje, a željeli bi ste više svjetla uvijek se možete okrenuti solarnoj led rasvjeti. Ovakav sve aktualniji tip rasvjete ne zahtjeva nikakvu pripremu što se tiče instalacija. Svjetiljku postavite na željenu poziciju, a solarni panel na mjesto gdje će primati što je moguće više sunčeve svjetlosti.
Image

Prikazujemo 1–20 od 30 rezultata

Prikazujemo 1–20 od 30 rezultata

Filtrirajte

Autonomija baterije (h)

Boja

Boja svjetlosti

Dužina

IP zaštita

Linijsko spajanje

Materijal

Proizvođač

Prostor

Snaga

Tip

Zakretno

Žarulja