Armature za T8 led cijevi


Pogledajte ponudu

Armature pripremljene za T8 Led cijevi. Podjela armatura prema vrsti je na tračne, rastere i vodotjesne. Svaka od navedenih armatura ima svoju svrhu i funkciju. Tračne i rasteri namjenjeni su za suhe prostore, dok su vodotjesne za vlažne i mokre.


Tračne svjetiljke su najjednostavniji oblik armature za led cijev. U ponudi možete pronaći modele dužine 120cm i 150cm s pripremom za jednu ili dvije led cijevi. Namijenjena je za suhe prostore gdje nije potrebna IP zaštita.


Rasteri iako postoje dugi niz godina i dalje su tražena vrsta armatura za urede i poslovne prostore. Odsijač ( raster) pomaže disperziji svjetlosti kroz prostoriju. Dimenzije su 60cmx60cm za 4 cijevi, 30cmx120cm i 30cmx150cm za dvije led cijevi. U ponudi možete pronaći ugradne i nadgradne modele. Kao i tračne svjetiljke, namijenjene su za suhe prostore.


Vodotijesne, kao što samo ime kaže, sprječavaju prodiranje vode do samoga grla i struje. Namijenjene su za mokre i vlažne uvijete kao što su autopraone, garaže, vanjska skladišta itd… Dimenzije su od 60cm do 150cm sa pripremom za jednu ili dvije led cijevi

Prikazuje se svih 19 rezultata