/ Trgovina / Rasvjeta / Armature za led cijevi

Armature za led cijevi

Armature za T8 Led cijevi. Podjela armatura prema vrsti je na tračne, rastere i vodotjesne. Svaka od navedenih armatura ima svoju svrhu i funkciju. Tračne i rasteri namjenjeni su za suhe prostore, dok su vodotjesne za vlažne i mokre.
Tračne svjetiljke su najjednostavniji oblik armature za led cijev. U ponudi možete pronaći modele dužine 120cm i 150cm s pripremom za jednu ili dvije led cijevi. Namijenjena je za suhe prostore gdje nije potrebna IP zaštita.
Rasteri iako postoje dugi niz godina i dalje su tražena vrsta armatura za urede i poslovne prostore. Odsijač ( raster) pomaže disperziji svjetlosti kroz prostoriju. Dimenzije su 60cmx60cm za 4 cijevi, 30cmx120cm i 30cmx150cm za dvije led cijevi. U ponudi možete pronaći ugradne i nadgradne modele. Kao i tračne svjetiljke, namijenjene su za suhe prostore.
Vodotijesne, kao što samo ime kaže, sprječavaju prodiranje vode do samoga grla i struje. Namijenjene su za mokre i vlažne uvijete kao što su autopraone, garaže, vanjska skladišta itd... Dimenzije su od 60cm do 150cm sa pripremom za jednu ili dvije led cijevi
Image

Prikazuje se svih 14 rezultata

Prikazuje se svih 14 rezultata

Filtrirajte

Boja

Boja svjetlosti

Dužina

Grlo

IP zaštita

Linijsko spajanje

Materijal

Prostor

Tip

Zakretno

Žarulja