Image

O nama

Inlux grupa osnovana je 2008. godine. Poslovanje skromno započinjemo u prostoru od 50m2 s malim izložbenim salonom, skladištem te uredskim prostorom.

Zahvaljujući neprestanim ulaganjima 2015.godine selimo u novi prostor od 1000m2. Proširujemo ponudu, uvodimo nove dobavljače, unapređujemo razinu pružanja tehničke podrške, ulažemo u dostavna vozila, uvodimo kurirske službe, proširujemo naš tim.

U suradnji s našim dobavljačima koji raspolažu s demo vozilima organiziramo prezentacije za naše partnere. Zahvaljujući tome podižemo našu ponudu na kvalitativno i kvantitaivno višu razinu.

U svim segmentima nastojimo zadovoljiti potrebe i biti na usluzi partnerima/kupcima.

U sklopu poslovnoga prostora je i showroom 120m2. U ponudi možete pronaći oko 5000 raznih artikala: led rasvjete (tehničke i dekorativne), elektromaterijala, ručnih alata za elektroinstalatere, građevinare, automehaničare, stolare, HTZ opremu.

Iz ponude izdvajamo:

  • Led rasvjeta za sve tipove objekata (tehnička i dekorativna)
  • Utičnice i prekidače
  • Sklopna tehnika
  • PVC kanali
  • Ventilatori
  • Ručni alati
  • Zaštita na radu (HTZ oprema)

Prodajno/nabavni odjel konstantno unaprijeđuje svoja tehničko prodajna znanja, te nastoji ponuditi najpovoljnija i najkvalitetnija riješenja za Naše partnere. Tim Inlux grupe svojim višegodišnjim iskustvom može pomoći te isto tako i pronaći riješenje za bilo koje pitanje vezano za rasvjetu, elektromaterijal, ručne alate i HTZ opremu.

Uz naše prodajne savjetnike je uslužan i brz tim skaldištara i dostavljača.Dostave vlastitim vozilima na bližim relacijama vršimo svakodnevno, a kurirskim službama pakete šaljemo na sve lokacije na području Hrvatske i šire, što doprinosi brzini i učestalosti isporuke narudžbi našim partnerima.

Image
Image
Image