/ Trgovina / Rasvjeta / Dekorativna led rasvjeta

Dekorativna led rasvjeta

Dekorativna led rasvjeta važna je stavka pri uređenju doma. Osnovna raspodjela dekorativne led rasvjete je na ugradnu, nadgradnu te viseću.
Svaka od navedenih kategorija može sadržavati proizvode koji su u zaštiti od vodene pare što je u pravilu namijenjeno za sanitarne čvorove.
Ugradna dekorativna led rasvjeta je odlična za svakoga tko želi postići jednostavnost u svome domu na moderan način. Svjetiljke koje su ugradne u zidu ili stropu, daju crtu jednostavnosti ne ometajući određene dekorativne ideje samoga prostora ( ne prekidajuća linija stropa ili zida). Svjetiljke mogu biti zakretne ako je potreban fokus na određenu točku na zidu kao što su slike.
Nadgradnom dekorativnom led rasvjetom  - smatramo sve svjetiljke dekorativnoga tipa za koje nije potrebna rupa za samu ugradnju. One mogu biti stropne ili zidne. Danas dosta veliku pažnju dajemo rasvjeti koja osvjetljava slike . Mali detalj kojim uvijek možemo dati pažnju slikama kojih je danas sve manje u ovo digitalno doba. Podvrsta nadgradne rasvjete je i viseća led rasvjeta.
Viseća led rasvjeta odlično pristaje svim prostorima koji imaju visinu. Upotpunjuju ga i daju mu poseban 'štih'. S obzirom na veliki izbor viseće rasvjete prostoru možete dati osobni touch i učiniti ga jedinstvenim i drugačijim od drugih
Image

Prikazujemo 1–20 od 133 rezultata

Prikazujemo 1–20 od 133 rezultata

Filtrirajte

Boja

Boja svjetlosti

Dužina

Grlo

IP zaštita

Kabel

Linijsko spajanje

Materijal

Oblik

Prekidač

Proizvođač

Prostor

Snaga

Šuko utičnica

Tip

Zakretno

Žarulja